Naujienos

October 29, 2023

Intensyvi kova Dota 2 didžiajame finale: Team Spirit prieš Gaimin Gladiators

Eglė Valaitytė
WriterEglė ValaitytėWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Po 3 ilgųjų savaitgalių pagaliau laikas tarptautiniam „Dota 2“ didžiajam finalui. Tai Europos titanų mūšis, nes ankstesni čempionai Team Spirit turi susikauti su Gaiminu Gladiators. Daug šio lygio rungtynių laimima ir pralaimima vien šaškes. Mes tiesiogiai stebėsime kiekvieną Didžiojo finalo projektą ir prognozuosime.

Intensyvi kova Dota 2 didžiajame finale: Team Spirit prieš Gaimin Gladiators

Jaudinanti Dota serija

Tai bus viena įdomiausių metų Dota serijų. Abi komandos tikrai yra savo žaidimo viršūnėje. Nenuostabu, jei tai būtų 5 žaidimai ir sunku pasakyti, kas išeis į priekį.

Komandos dvasia TI12

Team Spirit tikrai dominavo šiame turnyre ir buvo pirmoji komanda, patekusi į didįjį The International Dota 2 finalą. Jie nepralaimėjo nė vienos serijos ir pralaimėjo tik keletą atskirų žaidimų. Daugelis komandų tikrai bijo kovoti su Yatoro ir dėl geros priežasties.

Nors pagrindinis dėmesys dažnai skiriamas „Spirit's carry“ žaidėjams, jų Mira ir Miposhka palaikymo duetas yra vienas geriausių žaidime. Prireiks daug laiko, kol kas nors pamirš apie Miposhka žaidimą laimėjusią Enchantress žaidimą šiame turnyre.

Jie vis stiprėjo ir, nors „Gaimin Gladiators“ bus kol kas sunkiausia jų kova, jei kas gali juos nugalėti, tai „Team Spirit“.

Gaimino gladiatoriai yra TI titanai

Gaimin Gladiators yra viena įspūdingiausių komandų Dota istorijoje. Jie laimėjo visus „Major“ ir „DreamLeague“, taip pat nugalėjo „Liquid“ apatinėje grupėje. Nors gerbėjai pripažįsta savo pasiekimus, daugeliui nusibodo matyti, kaip jie laimi kiekvieną Didįjį finalą. Ar jie gali tai padaryti dar kartą?

Didžiąją metų dalį visų žvilgsniai buvo nukreipti į vidurio plaukioją Quinn, bet atrodo, kad Dyrachyo yra tas, kurį reikia žiūrėti. Labai talentingas žaidėjas, turintis didžiulį herojų baseiną, turėtų turėti net geriausius drebėjimus.

Jei turėtume daryti prognozes, sakytume, kad „Team Spirit“ turėtų iškovoti pergalę. Jie nepralaimėjo nė vieno didžiojo finalo, kol pasiekė tiek toli. Nepriklausomai nuo rezultato, šis finalas tikrai pateks į Dota istoriją.

Tarptautinės Dota 2 didžiojo finalo juodraštis

1 žaidimas – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Eglė Valaitytė
Eglė Valaitytė
About

Eglė Valaitytė, technologijomis besidominti lietuvaitė su dideliu aistrai tiešsaistes žaidimams, tapo viena iš lyderių tiešsaistes kazino lokalizacijos srityje. Sujungdama tautinį didžiavimąsi ir greitai besivystančią skaitmeninę kazino sritį, Eglė sieja tradicinę Lietuvą su sparčiai augančia tiešsaistes žaidimų pramone.

Send email
More posts by Eglė Valaitytė

Paskutinės naujienos

Raging Bolt: naujasis Pokémon karalius VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: naujasis Pokémon karalius VGC metagame

Naujienos