Naujienos

February 14, 2024

CDL pagrindinės dvi kvalifikacinės rungtynės ir Rostermania atnaujinimai

Eglė Valaitytė
WriterEglė ValaitytėWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Po trumpos pertraukos po „Major One“ kitas „Call of Duty League“ internetinės atrankos etapas numatytas „Major Two“.

CDL pagrindinės dvi kvalifikacinės rungtynės ir Rostermania atnaujinimai

Rostermania

„CDL Rostermania“ startavo 2024 m. pradžioje, kai kelios komandos sumaišė savo sudėtį po nuviliančių sezono pradžios. Bostonas nelaimėjo nė vieno žemėlapio prieš savo publiką, todėl „Breach“ į tai atsakė Asim „Capsidal“. Los Andželo „Thieves“ taip pat padarė pakeitimus, iškeitę Cammy ir JoeDecieves į Nastie ir Kremp.

Vegasas paskelbė, kad Standy nebėra legiono dalis, o Sietlas perėjo iš iLLeY, kuris turėjo įspūdingas pirmąsias rungtynes.

Lygos pasikeitimai

Per pertrauką pati lyga patyrė keletą pakeitimų. Dviejų pagrindinių kvalifikacinių varžybų metu yra naujų Hardpoint kalvos ir ikrų, o Rio pakeitė Skidrow Search and Destroy ir Terminal Hardpoint.

Pagrindinės dvi kvalifikacinės rungtynės

Štai pirmasis 2024 m. CDL sezono pagrindinių dviejų atrankos rungtynių sąrašas:

  • Penktadienis, vasario 16 d
    • „Toronto Ultra“ ir „Miami Heretics“: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners prieš Carolina Royal Ravens: 13.30 val. PST, 16.30 val. EST, 21.30 val. GMT
  • Šeštadienis, vasario 17 d
    • „Carolina Royal Ravens“ prieš Bostono pažeidimą: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • „Miami Heretics“ ir „Atlanta FaZe“: 13.30 val. PST, 16.30 val. EST, 21.30 val. GMT
    • „Seattle Surge“ ir „New York Subliners“: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Sekmadienis, vasario 18 d
About the author
Eglė Valaitytė
Eglė Valaitytė
About

Eglė Valaitytė, technologijomis besidominti lietuvaitė su dideliu aistrai tiešsaistes žaidimams, tapo viena iš lyderių tiešsaistes kazino lokalizacijos srityje. Sujungdama tautinį didžiavimąsi ir greitai besivystančią skaitmeninę kazino sritį, Eglė sieja tradicinę Lietuvą su sparčiai augančia tiešsaistes žaidimų pramone.

Send email
More posts by Eglė Valaitytė

Paskutinės naujienos

Raging Bolt: naujasis Pokémon karalius VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: naujasis Pokémon karalius VGC metagame

Naujienos